Snurkey

Snurkey is een knuffel, een aap met een mp3-functie die zelf opgenomen liedjes en verhaaltjes kan afspelen. Snurkey is uniek omdat een kind met deze knuffel de stem van zijn mama, papa en andere vertrouwde personen kan horen wanneer het maar wil. Snurkey is een lieve, ondeugende aap die een kind een gevoel van veiligheid kan geven. Niets maakt zo vertrouwd als de stemmen van dierbaren.

Snurkey kan door iedereen gebruikt worden om eigen liedjes in te zingen of verhaaltjes in te spreken, van ouders tot grootouders en andere naasten. In vier simpele stappen neemt u online een (eigen) lied, verhaaltje of geluid op, waarna u Snurkey aan de computer koppelt en de opname naar de knuffel overzet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specifiek geschreven software. De opgenomen liedjes, verhaaltjes en geluidjes kunt u net als foto’s overal opslaan, zodat u Snurkey steeds kunt voorzien van andere liedjes, verhaaltjes en geluidjes zonder iets te hoeven weggooien. Ook kunt u kiezen uit een repertoire van muziek en verhaaltjes op de website. Dit repertoire wordt gaandeweg uitgebreid met nieuwe liedjes en verhaaltjes.

Snurkey is stoer, ondeugend, lief, eigenwijs, bewegelijk, enthousiast, veilig en vertrouwd, avontuurlijk, niet dom en niet bang.

Download hier de handleiding. Download hier de printversie van de handleiding.

Snurkey is your bedtime buddy!
Thuis, op vakantie, uit logeren, in het ziekenhuis, overal!

Dit concept is beschermd en geregistreerd door CC Proof.

contact disclaimer