Gastenboek

Welkom in het gastenboek van snurkey.

p]roblemen heel fijn opgelost

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het oplossen van de problemen rondom de batterijen van Snurkey. Mijn zoon kan nu weer heel fijn luisteren naar de verhalen van zijn tante in het buitenland.

p]roblemen heel fijn opgelost

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het oplossen van de problemen rondom de batterijen van Snurkey. Mijn zoon kan nu weer heel fijn luisteren naar de verhalen van zijn tante in het buitenland.

lukt niet om eigen verhaaltjes/liedjes in te spreken

Als ik op deze optie klik krijg ik studio 100% geladen te zien en daarna dat ik kan opnemen middels open studio, maar dat is nergens aan te klikken?

Microfoontest

Hallo, wij komen wel de studio in, kunnen via een eigen verhaaltje ook inspreken en zingen, maar kiezen we bij een liedje voor 'zing dit liedje zelf', dan komen we niet door de microfoontest heen. Wat kan hier het probleem zijn, want de microfoon doet het wel, anders zou het bij een verhaaltje ook niet lukken.

Studio slecht bereikbaar

Wij hebben pas de snurkey en zijn er heel blij mee. Alleen komen we moeilijk de studio in. Via liedjes/ eigen liedje op nemen lukt het iig niet. We kunnen er alleen komen via verhaaltjes en dan op het ballonnetje (verhaaltje opnemen) drukken. Ms iets om naar te kijken op de site?

Tip/verzoek/suggestie

Beste Snurkey ontwikkelaars, Wij maken regelmatig gebruik van een applicatie op onze telefoon waarmee je monotone geluiden kunt afspelen om je baby in slaap te krijgen. Wellicht kunnen jullie deze laag-monotone geluiden ook aanbieden als download op deze site? In de app wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld: geluid van rijdende trein, draaiende wasmachine, stromende douche, een beekje, ventilator, rustige hartslag etc. mvg Rebecca

Besturingssysteem Snurkey

Ik heb een Snurkey gekocht voor mijn dochter van 6mnd maar heb alleen Apple thuis. Wie heeft hier ervaring mee? Kan ik hem toch op mijn Macbook aansluiten? Zou het vreemd vinden als het alleen voor Windows geschikt is in deze tijd.

Snurkey slaapvriend i.p.v speen

Onze dochter heeft Snurkey in de schoen gekregen. Met een speciaal bericht van de Sint, Omdat ze nu bijna twee weken zonder speen slaapt. En zo Snurkey als nieuwe slaapvriend heeft. Ze is vier en ze vind het helemaal leuk. Vooral de persoonlijke verhaaltjes en liedjes. Met stem van Heit of Mem. Erg leuk.

Super leuk 5-12 cadeau

we hebben snurkey gekocht voor 5-12 voor onze jongste, nu wil papa wat inspreken, maar we krijgen dit niet voor elkaar, wie kan ons helpen??

Moeder met alzheimer

Ik heb deze gekocht voor mijn moeder die alzheimer heeft en gek is op dieren Geweldig ze heeft er schik in en ik heb deze pas een paar dagen Het zou wel makkelijk zijn geweest als je deze kon opladen ipv batterijen

Pagina's

contact disclaimer